Fogyókúra Hírek a nagyvilágból: Most lehull a lepel a karcsúsító csodaszerről

Nem hiszek sem a fogyókúrás bogyókban, sem a fogyókúrás porokban.

Nem hiszem el, hogy a fogyókúránk alatt, akár több héten keresztül napi háromszor egy pohár fogyókúrás turmixon kell élnünk.

Hiszek viszont abban, hogy a fogyókúra alatt is jókat kell enni és sokat kell mozogni, nem a súlycsökkentésünk miatt hanem az egészségünk miatt.

Ma mégis megosztok Veletek egy újabb fogyókúrás csodaszert ha továbbolvasod akkor megérted, hogy miért! 🙂

A fogyókúrás csodaszert nem más mint a “Schlank-Wasser”  azaz a karcsúsító csodavíz. Németországban a fogyni vágyó csajok körében nagyon népszerű mivel a csodavíz rendszeres fogyasztása naponta 1 kiló súlyvesztést ígér mindenféle koplalás és szenvedés nélkül.

A jó hír, hogy a karcsúsító csodavíz otthon a saját konyhádban is elkészíthető.

Íme a recept:  Öntsünk egy kancsóba 2 liter szénsavmentes ásványvizet. Reszeljünk bele kb. 2-3 cm-es friss gyömbért, adjunk hozzá 1 közepes méretű  karikára vágott uborkát, 1-2 db citromot felszeletelve és 12 db friss mentalevelet.  Jól keverjük össze és hagyjuk hűtőszekrényben állni egy éjszakán át.  Fontos, hogy másnap egész napra egyenletesen elosztva igyuk meg a karcsúsító csodavizet. Ezt ismételjük minden nap, a 4. napon legalább 3 kiló mínusszal kell zárnunk a napot.

Miért lehet határos a Schlank-Wasser azaz a karcsúsító csodavíz?

  • Napi 2 liter folyadékot biztosan megiszol, ez máris jót tesz a szervezetednek
  • A gyömbér emésztés serkentő hatású
  • A citrom tele van C vitaminnal, méregtelenítő
  • Az uborka sok rostot, vitamint ásványi anyagot tartalmaz
  • A menta csökkenti az éhségérzetet, serkenti az anyagcserét

 

Most pedig hulljon le a lepel a karcsúsító csodavíz hatásáról!

Amit feltétlenül be kell tartanod a sikerhez a napi 2 liter csodavíz elkortyolgatása mellett az az, hogy a bevitt kalória mennyiséged nem haladhatja meg az 1200 Kcal-át, mellőznöd kell az édességet és a zsíros ételeket.

Tanulságként elmondhatjuk, hogy a csodavíz hatása mit sem ér csökkentett kalóriabevitel és bőséges folyadékfogyasztás nélkül.  Én még hozzátenném a rendszeres testmozgást is biztos ami biztos! 🙂

 

Egyetértesz? Tiltakozol? Oszd meg Velünk most! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük