Mediterrán saláta

A fogyókúra idején egy nagy tál saláta ebédre vagy vacsorára egy adag sült hússal, sült hallal remek választás.

Ráadásul sok-sok vitamint, ásványi anyagot juttatsz szervezetedbe és ez mellet még laktató, de mégis alacsony kalóriatartalmú étel.

Készítsd el magadnak, családodnak, barátaidnak vagy akár a vendégeidnek! 🙂

Mediterrán saláta

 
Hozzávalók:

  • 2 fej saláta
  • 15 dkg paradicsom
  • 10 dkg paprika
  • 40 dkg uborka
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • Ízlés szerint frissen facsart citromlé és természetes édesítőszer

 

Hogyan készítsd el?

A paradicsomot, a paprikát és az uborkát felkockázzuk vagy karikára vágjuk, majd meglocsoljuk citromlével és ízesítjük természetes édesítőszerrel.
A salátaleveleket darabokra tépkedjük és a többi zöldséghez adjuk.
Picit átforgatjuk, majd a tetejét megszórjuk apróra vágott petrezselyemzölddel.
Tálalásig hűtőben tároljuk.

A recept 4 személyre szól, adagonként 39 Kcal tartalmaz.

 

Jó étvágyat hozzá! 🙂

Kapcsolódó bejegyzések:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.