Fogyókúra hírek a nagyvilágból: A túlsúlyos menyasszonyok

A legtöbb csajszi nincs megelégedve az alakjával ezért időszakosan vagy szinte állandóan fogyókúrázik. Ennek egyik oka, hogy nálunk a női szépségideál vékony és karcsú.
Nincs ez mindenhol így, vannak országok ahol a duci sőt kövér nők testesítik meg a szépségideált. Ezekben az országokban a férfiak csak az igazán kövér nőket tartják szépnek, vonzónak. A vékony vagy normál testalkatú lányok a kutyának sem kellenek.

Az egyik ilyen ország Mauritánia ahol külön “iparág” alakult az ifjú lányok felhizlalására, őket nevezik hizlalóknak. A lányok 13-14 éves kor körül elérik azt az életkort amikor megházasítják őket, de ahhoz, hogy “elkeljenek” jóval 100 kilogramm fölötti testsúlyúnak kell lenniük. Ezért a család elküldi a lányukat a hizlalókhoz akinek az a feladatuk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt felhizlalják a lányokat.

Hogyan történik a hizlalás?

A lányok 10-14 ezer kalóriát fogyasztanak el naponta ez mellett már sem idejük, sem erejük, sem lehetőségük nincs a mozgásra. Szinte egész nap csak esznek.
Napi adagjuk: Kb. 6 liter zsíros kecsketej, 40-50 db édes datolyás-földimogyoró golyó, szárított zsíros hús, kuszkusz, rizs.
Már az első két hétben megindul a nagyfokú hízás, de ha ez mégsem megfelelő ütem a hizlalók szerint akkor tömény zsírral etetik őket.

A lányoknak szinte folyamatos hányingerük, hasfájásuk van de ez itt senkit nem érdekel. Ha megpróbál ellenállni, vagy nem eszik megfelelő ütemben akkor pálcával verik meg őket.
Hányás esetén pedig a saját hányásukat kell megenniük. Itt tehát nincs választásuk a lányoknak tenniük kell amit a hagyomány megkíván.

Amikor elérték a megfelelő súlyt visszatérhetnek családjukhoz akik elégedetten adják férjez lányukat, de itt még nincs vége a szenvedésnek. Egész életükben úgynevezett hizlaló tablettákat kell szedniük nehogy lecsökkenjen testsúlyuk. Az szintén nem érdekel senkit, hogy a túlsúly okozta következmények mint a magas vérnyomás, a szív és érrendszeri betegségek, a cukorbetegség, tüdőbetegség mind mind veszélyezteti a lányok életét.
 
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük