Ezt a receptet az egyik kedvenc éttermembe tanultam ahol gondolnak a fogyókúrázó csajszikra is. A salátát natúr csirkemellcsíkokkal tálalják és bizony az első kóstolás után kedvencemmé vált.
Azóta rendszeresen elkészítem itthon is és a jó hír, hogy a család összes tagja szívesen fogyassza ebédre és vacsorára egyaránt.
Káposztasaláta almával
Hozzávalók:
- 10 dkg fejes káposzta
- 10 dkg sárgarépa
- 6 dkg alma
- 4 evőkanál joghurt
- Tengeri só, bors
Hogyan készítsd el?
Nagy lyukú reszelőn lereszeljük az almát, a káposztát és a sárgarépát. A joghurtot ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és a nyersen lereszelt zöldségekre öntjük. Jól összekeverjük és lehűtjük.
Nagyon fincsi saláta ami önmagában és köretként is egyaránt fogyasztható. A recept 2 személyre készült, adagonként 63,5 Kcal.
Jó étvágyat hozzá! 😀