A fogyókúra során a saláták mellett a második legfontosabb kajcsik a levesek. A levessel folyadékot és sok sok finom zöldséget és azok összes jótékony hatását juttatjuk be szervezetünkbe.
Ezért fontos, hogy egy-egy főétkezésed legyen egy tányér fincsi, laktató leves.
Karfiolleves
Hozzávalók:
- 30 dkg karfiol
- 1 szál újhagyma
- 10 dkg zeller
- 5 dl Zöldséges alaplé
- Pisi citromlé
- 1 evőkanál kefir
- Petrezselyemzöld
Hogyan készítsd el?
A karfiolt és a zellert apró darabokra vágjuk citrommal meglocsoljuk ás a zöldséges alaplével felöntjük, beletesszük a hagymát és puhára főzzük.
Amint megfőttek a zöldségek a levesben elkeverjük a kefirt, megszórjuk aprított petrezselyemmel és már kanalazhatjuk is befele ezt a különleges karfiollevest!
Jó étvágyat hozzá! 😀