Narancsos zabkása a fogyókúra idején

Ha egy igazán egészséges, de mégis fogyókúrás reggelire vágysz akkor készítsd el a Narancsos zabkását.
A zabkása egyik fő alkotórésze a zabkorpa, mely jótékony hatása a magas rosttartalmában rejlik.
Védi a gyomor és a bélrendszer nyálkahártyáját, csökkenti a szénhidrát és zsírok felszívódását és az éhségérzetet.
Elkészítéséhez pedig mindössze 15 percre van szükség így a későn kelők is el tudják készíteni a nagy reggeli rohanásban! 🙂

 

Narancsos zabkása

 
Hozzávalók:

 
Hogyan készítsd el?

A tejet felforraljuk, majd hozzáadjuk a zabkorpát vagy zabpelyhet és addig főzzük míg tejbegríz állagú kását nem kapunk. Hozzákeverjük a természetes édesítőszert és a narancsok frissen facsart levét.
Tányérra tesszük megszórjuk fahéjjal, díszítjük narancsgerezdekkel.

A recept 4 személyre szól, adagonként: 270 Kcal.

Jó étvágyat hozzá! 🙂

2 hozzászólás


Hozzászólás a(z) Szakács Tiborné bejegyzéshez Kilépés a válaszból

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük