Fitness ötletek a nyárra!

Végre nyár van! Ezt a 3 hónapot várjuk egész évben. 🙂 Hosszabbak a nappalok, rövidebbek az éjszakák, sokkal több időt töltünk kinn a szabadban. Pár ötlet, hogy nyáron is meg legyen a mozgás adagod!

végre itt a nyár_fogyokurablog_1

Hegyi fitness:
Szereted a természetet? Imádod a friss levegőt a szép zöld tájat? A túrázást neked találták ki. A szabadidő eltöltésének egy olyan formáját nyújtja, ami kihívást jelent és nem csekély sport értékkel bír. Túrázás közben van időnk magunkra. Beszerezhetsz hozzá egy profi túrabotot, ami meredekebb terepen is segít. A bot praktikus, mert jobban bevonja a felsőtestet a mozdulatokba.

végre itt a nyár_fogyokurablog_2

Strand fitness:
Mindenki megtanul úszni gyerek korában, így ha strandon jársz, az úszást ne hagyd ki! Úszáson kívül az aqua fitneszt is kipróbálhatod, ami vízi tornát jelent. Ha szerencsés vagy, még lehet valamelyik hazai celeb fitness edzővel is találkozol;) Előnye: tehermentesíti az ízületeket. Nagyobb strandokon meghatározott órarendben külön bejelentkezés nélkül részt vehetsz vízi tornán.

végre itt a nyár_3_fogyokurablog

Tengerparti fitness:
Könnyűbúvárkodás is edzésnek számít? Hát persze! 🙂 Minden nagy izomcsoportot átmozgatsz vele! Főleg a hát, a törzs és a láb izmai visznek előre. A lényeg: milyen szép élővilág tárul eléd, emlékbe pedig haza vihetsz pár különleges követ. A parton nem csak napozni lehet;) Vár rád a gyerek kergetés, a röplabda, a tollas meccs, és a frizbidet se hagyd otthon!
A legjobb az egészben, hogy a család is veled tart ezeken a nyári fitness perceken. A barátokat sem kell nélkülöznöd, mert ők is szeretnek kinn tartózkodni a nyári melegben. Szép nyarat mindenkinek és ne feledd, mozogni mindenhol lehet!

A sport életforma! Sportolj TE is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük