Nyár végi futás Dabason

Nyár végén minden évben van egy remek ingyenes futó esemény ez a Wizz Air Felkészítő Futás Dabason! Rendszeresen részt szoktam rajta venni. Idén én lehettem az a szerencsés, aki megtartotta a bemelegítést a 24 fős futócsapatnak.

nyár végi futás dabason_jarábik márti_fogyokurablog 1

A versenyt BSI futónagykövetünk Lorántfy László szervezete. Kik is a hazai futónagykövetek tudj meg róluk többet:
„Hazánk 19 megyéjének 109 településén, Budapest 21 kerületében, 3 romániai, 2 szlovákiai és 1 szerbiai városban összesen 160 BSI Futónagykövet vállalta, hogy lakóhelyén futó közösséget szervez, vagy a meglévőnek új lendületet ad. Hozzájuk fordulhattok, ha kezdőként tanácsra van szükségeket, ha unjátok a magányos futásokat, ha keresitek a hozzátok hasonló érdeklődésűek társaságát. Célunk, hogy minden megyében, minden megyeszékhelyen és minden 20 ezernél nagyobb településen legyenek BSI Futónagykövetek, hiszen futók mindenütt vannak!”
Ezen a linken találod meg a hozzád legközelebbi futónagykövetet:
http://www.futanet.hu/cikk/a-bsi-futonagykovetei

nyár végi futás dabason-jarábik márti_fogyokurablog 2

Az eseményen mindenki a saját felkészülési szintjének megfelelő távot tudott teljesíteni. Egy kör 5, 3 km indulás és érkezés a Dabasi Kossuth Művelődési Ház. Itt volt frissítésre lehetőség enni és innivaló is megtalálható volt a kis asztalunkon. Lehetett 1-2-3- vagy 4 kört is futni én 2 kört teljesítettem így 10,6 km futottam. 🙂 Csatlakozz Te is a futók táborához!

A sport életForma! Sportolj Te is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük