Fogyókúra hírek a nagyvilágból: A cukros üdítők valódi tartalma

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás.

A legjobb ha a napi folyadékmennyiséget vízzel pótoljuk, de ha mégis valami ízesebbre vágyunk akkor készítsünk magunknak teát, frissen facsart gyümölcs– vagy zöldséglevet.

Az üzletekben kapható cukros üdítőitalok cseppet sem oltják a szomjat, és ez mellett rengeteg cukrot és egyéb vegyületet tartalmaznak, mely üres kalóriával tölti fel szervezetünket.

A New York-i egészségügyi hivatal készített egy reklámot, melyből megtudhatod mit is iszik az aki cukros, szénsavas üdítőkkel tömi magát.

 

A videóban egy férfi látható amint kinyit egy dobozos üdítőitalt. A tartalmát, mely sárgás, darabos, nyúlós zsír kitölti egy pohárba, majd elkezdi meginni azt.

Talán a mohósága vagy valami egészen más miatt csepeg végig arcán és állán a pohárba töltött nedű, ezt döntse el mindenki saját maga 🙂 !

A videó kampány lényege, hogy felhívja a figyelmet a cukros üdítők veszélyeire és mindenkit arra sarkaljon, hogy vízzel csillapítsa szomját!
 
Hogyan hatott rád a videó? Egyetértesz? Tiltakozol? Oszd meg velünk most!

 

1 hozzászólás


  1. pf, rá nem jöttem volna, h az a véres velős cafathalom a zsírra kellene, hogy emlékeztessen… nagyon szar kampányvideó, sorry.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük