5 + 1 ok ami miatt tuti, hogy fogyókúrázni fogsz

Biztosan Téged is értek már csalódások ami miatt megfogadtad, hogy mától fogyókúrába kezdesz.
Ha barátaid folyton azt hangoztatják neked, hogy jó vagy így ahogy vagy,  ők így is szeretnek Téged vagy a családod azt hajtogatja „ Nem vagy kövér csak egy kicsit duci” akkor nézd át ezt a néhány okot és ha egynél is magadra ismersz akkor ne halogasd tovább vágj bele a fogyókúrába.

 

1. Digi-dagi Daganat szindróma, azaz a csúfolás


 
Rendszeresen csúfolnak az osztálytársak, mindenféle gonosz megjegyzéseket tesznek mint pl. digi-dagi daganat, hájas malacka, duci Juci stb.

 

 

2. Nincs semmi amit felvegyek

 

Ugye ismered az érzést amikor a reggeli készülődésnél kinyitod a gardrób ajtaját de nem találsz egy vacak göncöt sem ami rád megy mert már megint híztál és a farmered már olyan szűk mint egy fűző vagy a kedvenc pólódban csak úgy domborodnak a hurkák?

 

 

3. A Barátnők sokkal jobban néznek ki

 

A barátnőd divatosabbnál divatosabb cuccokban jelenik meg, de Te képtelen vagy követni a divatot hiszen a Te méretedben már csak „öregasszonyos” cuccok kaphatók a plázákban.

 

 

 

4. Hol vannak a pasik?

 

A Barátnőd már a harmadik barátját pusztítja, de Téged messze elkerülnek a fiúk mert azt mondják tök ciki ilyen kövér csajszival járni.

 

 

 

5. A kispadra sem

 

Kedvenc sportod a kézilabda, de az edző még a kispadra sem ültet le hiszen túlsúlyod miatt sete-suta vagy a pályán és nem tudod tartani az iramot a csapattársaiddal.

 

 

 

+ 1. Már megint orvoshoz kell menned

 

Ugye nem akarsz hétről-hétre orvoshoz járni a túlsúly miatt kialakult betegségek miatt.

 

 

 

Ilyen betegségek:

  • Magas vérnyomás
  • Cukorbetegség
  • Szív és érrendszeri problémák
  • Ízületi problémák

Most lehet, hogy mosolyogsz ezeken de hidd el gyorsabban utolérnek mint gondolnád, hiszen a túlsúlyod miatt Te egyre lassúbb és lassúbb vagy, szervezeted pedig nem bírja a nagyfokú többletsúly okozta megterhelést.

 

Téged mi motivál/ motivált a fogyókúrád elkezdésénél?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük