Fogyókúra hírek a Nagyvilágból: A Jo-jó királynő

A sztárok folyton jól néznek ki, mindig tökéletes a sminkjük, a frizurájuk az alakjuk.
A legszebb, hogy mindezt a képedbe is nyomják, ahogy fellapozol egy újságot vagy megnézel egy tv műsort.
Pedig a sztárok is esendők és nekik is vannak jobb és kevésbé jobb korszakaik.

A Nicsak, ki beszél! sztárja, Kirstie Alley nagyon gyakran szerepel az híradásokban, de nem a legújabb filmjeiről beszélnek hanem az éppen aktuális súlyáról. Szinte már köztudott, hogy a színésznő hol bomba nővé fogyasztja magát, hol pedig gömbölyödő asszonysággá hízik vissza.
Így volt ez az idén nyáron is, amikor egy show műsor kedvéért, három ruhaméretnyit fogyott. Ekkor nagyon büszkén pózolt a fotósoknak és arról beszélt, hogy mennyire jól érzi magát a bőrében és tudja ez az állapot így is fog maradni, hiszen odafigyel az étkezésre és nem hagyja abba a mozgást sem.

A legtöbb fogyókúrázó most önmagára ismert!

Hiszen biztosan Veled is előfordult már, hogy belekezdtél a legújabb fogyókúra őrületbe, végig szenvedted azt. Böjtöltél, diétáztál, megvontad magadtól a kedvenc ételeidet, sőt még arra is rávetted magad, hogy sportolj valamit. Hamarosan jött is az eredmény, lassan csökkenni kezdett a ruhaméreted.  Ekkor elégedetten hátradőltél a karosszékbe és….

 

 

Valahogy így lehetett ezzel Kirstie Alley is. Hátradőlt a karosszékben és ugyanott folytatta életét ahol a fogyása előtt. Elfelejtett felállni a kényelmes karosszékből, újra magas kalóriatartalmú ételekkel kezdte tömni magát és a mérleg nyelve ismét megindult fölfelé.
Mit ért el vele?
Ismét tele lettek vele a magazinok, megkapta a Jo-Jó királynő nevet, de ekkor már cseppet sem volt ínyére a nagy hírverés és a királynői kinevezés!

Mit tanulhatunk Kirstie Alley-től?
Nincs értelme a fogyásnak ha utána a dupláját vagy tripláját hízzuk vissza. Ez nem jó sem önbecsülésünknek, sem szervezetünknek. Olyan diétát, fogyókúrát kell találnunk amit hosszútávon tudunk beépíteni az életünkbe minden gond és megeröltetés nélkül.

Állj fel a kényelmes karosszékből most, hogy fittebb, karcsúbb, egészségesebb légy!

1 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük