Egy igazán fogyókúrás étel: Párolt zöldséges halfilé

Nem vagyok az a nagy főzöcskéző fajta, ezért a fogyókúrám alatt is előnyben részesítem a könnyen, gyorsan elkészíthető ételeket.
A vasárnapi ebédnél ez került az asztalra. Ajánlom Neked is nemcsak a fogyókúrád ideje alatt! Nagyon egyszerű! Szinte fél óra alatt összeütheted és mégis isteni és laktató!

 
 

Zöldséges Halfilé:

Hozzávalók:

  • Halfilé
  • Póréhagyma
  • Paprika
  • Paradicsom
  • Só, bors
  • Olívaolaj
  • sütőpapír

 

Hogyan készítsd el?

Kapcsold be a sütőt 200 foka, hogy előmelegedjen.

A sütőpapírt kend meg olívaolajjal és fektesd rá a halfilét, melyet sózol, borsozol. A tetejét pakold meg karikára vágott póréhagymával, paprikával és paradicsommal.
Úgy csomagold be a zöldséges halat, hogy a sütés során keletkezett lé ne folyjon ki belőle, tehát minden oldalát jól tekerd fel. Ha akad otthon sütésálló zsinór akkor azzal össze is kötheted a csomagot.

15 percre dugd be az előmelegített sütőbe.

 

 

Fontos:

Ha megsült várj vele pár percet mert a zöldséges halas csomag kibontása során a benne keletkezett gőz megégetheti a kezed!

 

 

További súlycsökkentő azaz fogyókúrás receptet itt találsz >>

 
Jó étvágyat hozzá!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük