Hűs fekete áfonya leves

Hűs fekete áfonya levesItt a nyár, még akkor is ha ebben az évben az időjárás olyan szeszélyes mint áprilisban. A nagy melegben jól esik fogyókúra idején is egy tálka hűsítő finomság.

A fekete áfonya levest fogyaszthatod előételnek vagy desszertnek is.  Ráadásul vitaminokkal, ásványi anyagokkal töltöd fel szervezeted és 5 perc alatt elkészíthető.

 

Hűs fekete áfonya leves

 
Hozzávalók:

  • 55 dkg fekete áfonya
  • 3 dl sovány joghurt
  • 2 evőkanál frissen facsart citromlé
  • 2-3 dl víz
  • 2 csipet őrölt szegfűbors
  • 3 evőkanál xilit

 

Hogyan készítsd el?

A hozzávalókat turmixgépbe tesszük és jól összeturmixoljuk. Tálalásig hűtőbe tesszük, majd kis tálkákba kanalazzuk, tetejére joghurtot csorgatunk és már kanalazhatjuk is! 🙂

A recept 4 személyre szól, adagonként 121 Kcal tartalmaz!

Egészségetekre! 🙂

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük