Ki az aki segíti a fogyásod?

Heti 2 alkalommal fogunk találkozni, ezért engedjétek meg, hogy bemutatkozzam. Jarábik Mártának hívnak, foglalkozásom: Csoportos Fitness Instructor, WALKenergie Trainer, SMR Functional Fascia Trainer és Fizioterápiás asszisztens. 2 csodálatos gyermek anyukája vagyok és férjem hű társa.

A sport mindig szerepet játszott az életemben. Iskolás koromban versenyszerűen atlétikáztam, kosárlabdáztam, később pedig beleszerettem az aerobicba. Első gyermekem születése után, elkezdtem futni, ez a szerelem a mai napig megmaradt.

Ma már sok kilométert és sok versenyt tudhatok magaménak és ennek köszönhetően kétszeres maratonista vagyok. 2015 -ben megkerestek, hogy nyílik egy torna stúdió, ahol órákat tudnék tartani. Rövid gondolkozás után igent mondtam rá. Örültem neki, mert a hobbim lehetett így a munkám. WALKenergie – zsírégető órákat és Total Body – Teljes TestFormálás órákat tartok.
Évek óta törekszem, hogy közvetíteni tudjam a mozgás fontosságát és szerepét a mindennapi életben. Úgy érzem, sportbéli eredményeim a legjobb garancia lehet arra, hogy kellő elhivatottsággal és felkészültséggel álljak a vendégeim rendelkezésére. Célom, hogy a legtöbb embernek váljon a sport a hobbijává és az élete részévé.

jarabik_marti

A futás, a WALKenergie, a fitness vagyis a sport egy életforma.  Fantasztikus, kitartó vendégeim a szívemhez nőttek és együtt küzdünk kitűzött céljainkért. Hisz a rendszeres mozgás átalakítja a testünket, izmosabbak, formásabbak leszünk és jó lesz a közérzetünk vidáman állunk a mindennapi kihívások elé. Cikkeimmel segíteni szeretnék nektek a sport és egészséges életmód megszeretésében.

Motiválni és biztatni foglak, hogy ne add fel. Bízom benne, hogy TE is eléred célod!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük