Zöldségkrém leves

Őszi hűvös napokon szívesen készítek zöldségkrém levest, melyben egyesül a zöldségekben rejlő vitaminok, ásványi anyagok jótékony hatásai.
Gyorsan elkészíthető, krémes és nagyon fincsi. Próbáljátok ki mert 1 adag ebből a levesből mindössze 52 Kcal.

 
 
 
 

Zöldségkrém leves

Hozzávalók:

  • 20 dkg sárgarépa
  • 20 dkg zeller
  • 10 dkg paradicsom
  • 10 dkg hagyma
  • 2 evőkanál joghurt
  • 16 dl zöldséges alaplé
  • Ízlés szerint tengeri só, bors és petrezselyem

 

Hogyan készítsd el?

A zöldséges alaplében puhára főzzük a megtisztított és apróra vágott zöldségeket, majd belecsurgatjuk a joghurtot még picit átforraljuk,  végül tálkákba szedve apróra vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
A recept 4 személyre szól.

Jó étvágyat hozzá! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük