Káposztasaláta almával

Ezt a receptet az egyik kedvenc éttermembe tanultam ahol gondolnak a fogyókúrázó csajszikra is. A salátát natúr csirkemellcsíkokkal tálalják és bizony az első kóstolás után kedvencemmé vált.
Azóta rendszeresen elkészítem itthon is és a jó hír, hogy a család összes tagja szívesen fogyassza ebédre és vacsorára egyaránt.

 

Káposztasaláta almával

 

Hozzávalók:

  • 10 dkg fejes káposzta
  • 10 dkg sárgarépa
  • 6 dkg alma
  • 4 evőkanál joghurt
  • Tengeri só, bors

 

Hogyan készítsd el?

Nagy lyukú reszelőn lereszeljük az almát, a káposztát és a sárgarépát. A joghurtot ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és a nyersen lereszelt zöldségekre öntjük.  Jól összekeverjük és lehűtjük.

Nagyon fincsi saláta ami önmagában és köretként is egyaránt fogyasztható. A recept 2 személyre készült, adagonként 63,5 Kcal.

 

Jó étvágyat hozzá! 😀


Kapcsolódó bejegyzések:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.