A fogyókúra idején egy nagy tál saláta ebédre vagy vacsorára egy adag sült hússal, sült hallal remek választás.
Ráadásul sok-sok vitamint, ásványi anyagot juttatsz szervezetedbe és ez mellet még laktató, de mégis alacsony kalóriatartalmú étel.
Készítsd el magadnak, családodnak, barátaidnak vagy akár a vendégeidnek! 🙂
Mediterrán saláta
Hozzávalók:
- 2 fej saláta
- 15 dkg paradicsom
- 10 dkg paprika
- 40 dkg uborka
- 1 csokor petrezselyemzöld
- Ízlés szerint frissen facsart citromlé és természetes édesítőszer
Hogyan készítsd el?
A paradicsomot, a paprikát és az uborkát felkockázzuk vagy karikára vágjuk, majd meglocsoljuk citromlével és ízesítjük természetes édesítőszerrel.
A salátaleveleket darabokra tépkedjük és a többi zöldséghez adjuk.
Picit átforgatjuk, majd a tetejét megszórjuk apróra vágott petrezselyemzölddel.
Tálalásig hűtőben tároljuk.
A recept 4 személyre szól, adagonként 39 Kcal tartalmaz.
Jó étvágyat hozzá! 🙂