Lépésről – Lépésre, azaz Sportolj TE is!

Az első az elhatározás. Határozd el magad, döntsd el (IGENIS Én ezt akarom, 100% erőbedobással indulj neki), persze csak akkor fog menni, ha hiszel saját magadban, tudod, minden fejben dől el!

lepesrol-lepesre-2-fogyokurablog

Célod legyen a fitt külső, változtasd meg tükörképed! Sokkal könnyebbek lesznek a mindennapjaid, ha nem egyfolytában a mérleggel versenyzel. 🙂 Kezd el az egészséges táplálkozást és a sportolást az edzést, először elindulnak a kilók, majd koncentrálj a feszesebb testre. A lényeg hogy állnak rajtad a ruháid, egy mérettel kisebb majd utána következik a még kisebb méret!
Az évek alatt eltűnt a sport a mozgás az életedből a monoton hétköznapok, a stresszes munkahely miatt és ne feledjük az otthoni elvárásokat sem. 🙂 Javaslatom fix időpontokat – fix edzésnapokat! Ma sportolni fogok!

Válaszd ki a NEKED megfelelő edzést. Legyen egy pörgős dance aerobic vagy egy nyugodtabb stretching óra vagy egy közös séta azaz, WALKenergie. Első alkalommal még ne vegyél bérletet;) Heti egy alkalom legyen a kitűzött cél. Figyeld tested jelzéseit. Majd emeld a heti adagot kettő alkalomra és szép fokozatosan jöhet a harmadik alkalom a héten.

lepesrol-lepesre-1-fogyokurablog

Új szokásaidat NE hanyagold el! Hányszor halljuk:“jó, ezt az edzést kihagyhatom” vagy “ez a kis csoki nem árthat meg” vagy ”csak egy hamburgert ettem” akkor vége az egésznek. Kezeld a kis ördögöt! Határozottság, céltudatosság, türelem ez nem játék kemény munka. Ezt magadért csinálod, te fogod magad jobban érezni. Tartsd a kitűzött edzésnapokat, keresd az újabb és újabb megoldásokat.

A sport pozitív hatásai megkérdőjelezhetetlenek. Ha nem hiszed, próbáld ki! A mozgás és a sport mindenki számára ajánlott, aki törődik saját egészségével és fontosnak tartja annak megőrzését.

A sport életforma! Sportolj TE is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük