Karfiolleves

A fogyókúra során a saláták mellett a második legfontosabb kajcsik a levesek. A levessel folyadékot és sok sok finom zöldséget és azok összes jótékony hatását juttatjuk be szervezetünkbe.

Ezért fontos, hogy egy-egy főétkezésed legyen egy tányér fincsi, laktató leves.

 
 

Karfiolleves

Hozzávalók:

 

  • 30 dkg karfiol
  • 1 szál újhagyma
  • 10 dkg zeller
  • 5 dl Zöldséges alaplé
  • Pisi citromlé
  • 1 evőkanál kefir
  • Petrezselyemzöld

 

Hogyan készítsd el?

A karfiolt és a zellert apró darabokra vágjuk citrommal meglocsoljuk ás a zöldséges alaplével felöntjük, beletesszük a hagymát és puhára főzzük.
Amint megfőttek a zöldségek a levesben elkeverjük a kefirt, megszórjuk aprított petrezselyemmel és már kanalazhatjuk is befele ezt a különleges karfiollevest!

Jó étvágyat hozzá! 😀

Kapcsolódó bejegyzések:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.